Museet Holmens Venneforening

Støt op om Museet Holmen og vores udstillingsaktiviteter med et medlemskab af venneforeningen.

Medlemskab giver blandt andet gratis entré til Holmen, invitationer til ferniseringer, rabat på foreningens arrangementer, og du modtager med jævne mellemrum foreningens nyhedsbrev, der orienterer om arrangementer og andre aktiviteter på museet.

Medlemskab sker ved at indbetale kr. 100 pr. medlem på foreningens konto i SYDBANK Tønder: reg. nr. 7970 konto 1481065. Husk at skrive navn og mailadresse på indbetalingen (alternativt mobilnummer), idet al kommunikation sker via mail (alternativt via mobilnummer).

Medlemskab kan også tegnes ved personligt besøg på Museet Holmen.

Bestyrelsen er bredt sammensat og kommer fra hele Sønderjylland.

Foreningens formål er at udbrede kendskabet til museet i hele Danmark og gennem aktiviteter og arrangementer og i samarbejde med museet at udvikle interesse for museets virke.

Bestyrelsen for Venner af Museet Holmen

Birgitte Boelt