Kunst i børnehøjde - Den Lille Prins

Den Lille Prins. Verdens mest oversatte børnebog.
lilleprins

„Til Leon Werth. Undskyld børn, at jeg har tilegnet denne bog til en voksen ...“.
Sådan skriver Saint-Exupéry i forordet til sin bog. Det tager vi med ind i denne udstilling, hvor vi holder fast i den grundtanke, at Saint-Exupérys tekst og litografier spiller sammen med børns egne tanker og værker om Den Lille Prins.

Udstillingen er blevet til i samarbejde mellem Museet Holmen og Tønder Kulturskole. Tønder Kommunes 5. klasser besøger udstillingen og laver i tværfagligt forløb planeter med forskellige udtryk for temaerne i Den Lille Prins: at blive trøstet, at rejse i verden i drømme, at blive genfortryllet.

Denne udstilling er altså helt konkret kunst i børnehøjde.

5. klassernes værker indgår således i udstillingen, og får dermed sin endelige udformning, som vi kan åbne den 11. oktober 2018.