IMG 1538

Museet Holmen er et lille sted med velfungerende rammer for at formidle også den store kunst. Her præsenteres små, unikke højdepunkter indenfor kunst og kultur parallelt til det flade Vadehav og marsklandets varfter og diger.

På Museet Holmen udstiller vi moderne samtidskunst - særligt i krydsfeltet mellem livstydning, modernitet og kristendom.

"Sammen med museerne i Esbjerg, Ribe, Tønder og Nolde Museet i Seebüll lige syd for grænsen danner Museet Holmen en Kunstnerisk bastion i denne del af landet, der leder tanken hen på alt andet end udkant.

Holmen har sin egen profil og falder i særlig grad i øjnene som et lille men unikt udstillingssted, der tårner sig indholdsmæssigt op i det flade landsskab."

Niels Hansen, JydskeVestkysten 1. april 2016

Vi har til huse i en tidligere gård fra 1700-tallet, og har i de rammer gennem de senere år huset en række udstillinger med såvel nationalt som internationalt anerkendte kunstnere, som bl.a. John Lennon, Maja Elisa Engelhardt, Peter Brandes, Günther Grass, H.M Dronning Margrethe II, Bjørn Nørgaard, Per Kirkeby og Michael Kvium.